Au vrut să vândă haine și parfumuri scumpe. Dacă ar fi reușit, mulți ar plânge acum după banii dați degeaba

pantofi contracacuti

Articole textile, încălțăminte, marochinărie și parfumuri de firmă. Teoretic, căci practic erau contrafăcute. Toate  au fost descoperite de polișțiștii de frontieră în bagajele unor călători.  Patru turci și doi români, înghesuiseră marfa printre alte bagaje, în autocare.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo de furtuni și ploi torenţiale pentru vestul țării. Cod portocaliu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit 8.247 articole textile, încălțăminte, marochinărie şi parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care patru cetățeni turci şi doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în țară.

În ultima săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

În cadrul verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit în cinci autocare, în compartimentele destinate bagajelor, cantitatea totală de 8.247 articole textile, încălțăminte, marochinărie şi parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt patru cetățeni turci și doi cetăţeni români cu vârste cuprinse între 25 şi 62 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să comercializeze bunurile şi că nu dețineau documente de proveniență pentru acestea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns