Descoperire șocantă făcută de autoritățile vamale germane: Cinci copii și un adult, găsiți degerați de frig în camionul unui șofer român

Un şofer român de TIR a fost lovit de roata desprinsă de la camionul care mergea în faţa lui

Descoperire incredibilă făcută în remorca unui șofer român, care tranzita Germania. Vorbim despre cinci copii și un adult,  degerați de frig. Cum au ajuns acolo cele șase persoane și încotro se îndreptau nu este însă clar. Cert este că șoferul spune că venea din România.

Potrivit Poliției Federale, cei șase erau din Afganistan și au fost descoperiți, miercuri seara, în remorca unui șofer român, în Dresda, Germania.

Din primele informații, se pare că aceștia s-au făcut auziți lovind zgomos în remorcă atunci când șoferul camionului a încercat să-și înregistreze mărfurile la biroul vamal principal.

Refugiații erau degerați, motiv pentru care serviciul de salvare a ajutat cu pături. În prezent ei sunt audiați la secția de poliție federală, o anchetă fiind în plină desfășurare pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile, potrivit stiridiaspora.net.

foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Descoperire șocantă făcută de autoritățile vamale germane: Cinci copii și un adult, găsiți degerați de frig în camionul unui șofer român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *