Descoperim arta prin joacă în expoziția ”Puls 20”, la Kunsthalle Bega

Descoperim arta prin joacă în expoziția ''Puls 20'', la Kunsthalle Bega

Marți, de ziua lor, la ora 17, micii timișoreni sunt așteptați la Kunsthalle Bega, la un tur ghidat al expoziției „Puls 20″.

”Dragi părinți, vă propunem un tur ghidat în care copiii dumneavoastră vor descoperi în lucrările expoziției Puls 20 detalii interesante și captivante. Va fi un prilej de împrietenire cu arta contemporană, de explorare și învățare activă despre modalitățile de exprimare ale artiștilor contemporani din România.

Turul este susținut de Maria Orosan-Telea, istoric de artă, lector la Facultate de Arte și Design din Timișoara și mama lui Victor, un băiețel de cinci ani. Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, iar participarea este gratuită. Numărul de locuri este limitat și necesită înscriere prealabilă la adresa de email [email protected]„, anunţă organizatorii.

„Prin sinergia dintre o scenă artistică entuziastă (care a așteptat 12 ani acest moment de recunoaștere) și competența specialiștilor din muzeu și din jurul acestuia s-a născut un remarcabil act de curatoriat colectiv. Rezultatul este această expoziție, deschisă la sediul MNAC sub titlul După doisprezece ani. Producția artistică din România în 180 de lucrări, și prezentată acum la Kunsthalle Bega sub un titlu mai adecvat: Puls 20”, transmite curatorul expoziției, Călin Dan.

Amintim că expoziția Puls 20 poate fi vizitată la Kunsthalle Bega până în data de 11 iulie, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 12 – 18.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *