Condiția lui Nicolae Robu pentru viitorul președinte PNL: ”Debarasarea de aliatul toxic USR / Neomarxismul este străin de interesele României”

Condiția lui Nicolae Robu pentru viitorul președinte PNL: ”Debarasarea de aliatul toxic USR / Neomarxismul, este străin de interesele României”

Fostul primar al Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, spune că o condiție ”obligatorie” a viitorului președinte PNL ar trebui să fie ”debarasarea de aliatul toxic USR”: ”a fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este cel puțin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiștii, cu USR+PLUS”, conform HotNews.ro

”Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenții lui, ajunși în diverse funcții, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credință, aspiranți legitimi la un mai bine pt comunitățile / țara lor -dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăși nemaiîntâlnită sunt de o incompetență și rea credință catastrofale! PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni și de un asemenea curent!”, spune Robu.

Nicolae Robu a mai afirmat, într-o postare pe Facebook, că PNL are mulți oameni valoroși care i-ar putea fi președinți și a prezentat și o listă în acest sens (ordonată alfabetic: Emil Boc, Rareș Bogdan, Ilie Bolojan, Cristian Bușoi, Florin Cîțu, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Siegfrid Mureșan, Ludovic Orban, Robert Sighiartău, conform sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Condiția lui Nicolae Robu pentru viitorul președinte PNL: ”Debarasarea de aliatul toxic USR / Neomarxismul este străin de interesele României”

  1. Lae „a uitat” ca alianta PNL cu PSD in 2011- numita USL – a dus la numirea sa la primaria Timisoara!!!
    Omul acesta este bolnav si obsedat de putere. Face orice numai sa fie bagat in seama…

  2. Robu ar trebui sa taca! A pierdut alegerile la scor fiindca timisorenii s-au saturat de infatuarea de care dadea dovada si proiectele fanteziste propuse/ realizate….sistemul de management al traficului a costat o caruta de bani ca sa functioneze pe alocuri ca unda verde

Lasă un răspuns