Descoperă Auchan Discount Calea Şagului, magazinul tău cu prețuri mici în care poți economisi zi de zi (P)

Descoperă Auchan Discount Calea Şagului, magazinul tău cu prețuri mici în care poți economisi zi de zi

Hipermarketul Auchan Calea Șagului – Timişoara a devenit Auchan Discount și îți oferă mii de produse la prețuri mici, precum și o mulțime de avantaje daca ești client fidel. Aici găsești o ofertă comercială atent selecționată, de până la 15.000 produse, cu prețuri mici zi de zi, prin care poți economisi și mai mult. În plus, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan beneficiezi de extra avantaje.

Situat în Calea Șagului, 223, Comuna Giroc, Timiș, Auchan Discount răspunde tuturor puterilor de cumpărare, oferind un sortiment variat format din 60% produse alimentare și 40% nealimentare, cu un important accent pus pe articole marca Auchan, la cel mai bun raport calitate-preț, produse fabricate în România și nu numai. Astfel, aprox. o treime din gama magazinului este reprezentată de produse marca Auchan și mărci exclusive.

Aici găsești tot ce ai nevoie, de la mezeluri, brânzeturi, lactate, carne, dulciuri, cafea, ceai, produse de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, scutece și articole pentru bebeluși, băuturi alcoolice și răcoritoare și multe altele.

Dacă ești membru MyCLUB Auchan te bucuri permanent de 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la peste 3000 de produse Auchan și mărci exclusive, precum Cosmia, Actuel, Qilive, Selecline, OneTwoFun, InEXTENSO sau Airport.

Pentru celelalte mărci din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, ai reducere de 3% pe loc la fiecare 3 produse achiziționate, până la data de 30 aprilie.

Mai mult, în perioada 28-31 martie ai 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la întregul coș de cumpărături, suplimentar reducerilor și promoțiilor deja existente, în anumite termene și condiții*.

Auchan Discount este deschis zilnic în intervalul orar 08:00-21:00. Aici găsești și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru că Auchan încurajează un consum responsabil, având acum oportunitatea să contribui activ la protejarea mediului înconjurător. Gama de servicii este completată, în baza cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, de serviciul gratuit de închiriere unelte pentru casă și grădină.

În plus, clienții Auchan Discount pot face cumpărături și pe auchan.ro, iar acestea pot fi ridicate din magazin prin serviciul Click&Collect ori din parcarea hipermarketului, de la Auchan Drive.

Auchan Discount te așteaptă zi de zi cu prețuri mici!

* Beneficiul se acordă în limita a 500 de lei bonus/tranzacție pentru maxim 3 tranzacții per client efectuate în perioada promoției. Oferta nu se aplică pentru taxa verde și produsele din categoria tabac.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *