Descinderi într-un dosar de contabandă cu țigări. Marfă confiscată, traficanți duși la audieri

descinderi 1

Percheziţii domiciliare pe raza a patru judeţe, printre care s-a aflat şi Hunedoara, pentru destructurarea a două grupuri organizate ce se ocupau cu contrabandă cu ţigări. Mascaţii au descins la zeci de adrese din Gorj, Dolj, Hunedoara şi Mehedinţi, scrie realitateadehunedoara.net

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate peste 144.000 de ţigarete, aproximativ 170 kg. de foi de tutun uscat, 15 kilograme de tutun în diferite stadii de prelucrare, 39 de litri de alcool etilic, provenit din contrabandă, 2 dispozitive de mărunţit tutun, aproximativ 600 de tuburi pentru confecţionarea de ţigări, un autoturism, 23 de telefoane mobile, peste 1.000 de euro și 49.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Se anunță vreme călduroasă. Atenție la problemele de sănătate pe care aceasta le poate cauza

„În fapt s-a reţinut că, începând cu anul 2018, pe raza comunei Bengesti-Ciocadia, judeţul Gorj, s-au constituit două grupuri infracţionale organizate, ce au avut ca scop obţinerea de venituri necuvenite prin comercializarea de produse accizabile, constând în ţigări introduse ilicit în România din state non U.E. (Serbia, Macedonia)”, au arătat procurorii DIICOT, într-un comunicat.

Un număr de 44 persoane au fost duse la audieri.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul B.C.C.O. Alba-Iulia, B.C.C.O. Craiova, S.C.C.O. Hunedoara, S.C.C.O. Olt, S.C.C.O. Mehedinți, I.P.J. Gorj şi Grupării Mobile de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns