Descarcerare în Piaţa Libertăţii

Asociaţia „Legal Drive” din Calafat organizează, duminică, între orele 11-15, o campanie de prevenire pe linie rutieră „Timişoara Drive Safe2”, prin care se doreşte tragerea unui semnal de alarmă privind accidentele grave produse în vestul ţării.

În scenă va fi pus un scenariu, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat. Evenimentul va debuta cu expunerea unei maşini avariate în urma unui grav accident de circulaţie, pe o platformă, în Piaţa Libertăţii, între orele 11 – 14.

Între fiarele contorsionate ale autoturismului se va afla o „victimă”, astfel fiind prezentate publicului imagini cât mai apropiate celor rezultate din tragediile rutiere.

La acţiune vor participa echipaje ale I.S.U. Banat, care vor desfăşura un exerciţiu de descarcerare a victimei, căreia îi vor acorda şi măsuri de prim-ajutor, sub privirile spectatorilor din piaţa publică.

După finalizarea exerciţiului de descarcerare şi de acordare a măsurilor de prim-ajutor, platforma ce va purta maşina avariată va pleca în defilare pe străzile centrale ale oraşului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns