Derby-uri la foc continuu pentru Politehnica Timişoara: Ripensia, ACS Poli şi UTA

ASU Politehnica

Programul ligii secunde la fotbal îi scoate în faţă Politehnicii Timişoara trei rivale regionale în următoarele tot atâtea etape.

Primul examen important al băieţilor lui Cosmin Petruescu este programat mâine, cu începere de la ora 16, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, împotriva gazdei Ripensia.

Vor urma, în această ordine, derby-urile cu ACS Poli şi UTA Arad.

Dalin Munteanu şi Marvin Schieb sunt absenţele certe ale grupării ASU Politehnica. În schimb, Alexandru Borbei revine de la naţionala de juniori sub 16 ani a României după meciul cu Rusia şi va sta pe bancă la partida de mâine.

„Sunt partide pe care va trebui să le tratăm separat şi din care va trebui să încercăm să obţinem maximum. Suntem conştienţi de dificultatea lor şi de calitatea adversarilor pe care urmează să-i întâlnim. Din punctul meu de vedere, poziţiile actuale din clasament contează mai puţin. Sunt derby-uri locale, zonale, iar în aceste meciuri ultimul lucru care contează este locul din clasament. Cu Ripensia ne aşteaptă un joc împotriva unei echipe extrem de bine organizată şi de bine aşezată în teren atât ofensiv, cât şi defensiv. Are trasee de joc bine stabilite şi este periculoasă şi la fazele fixe. Nu întâmplător se află pe poziţia a noua în ierarhia ligii secunde. Există şi asemănări între noi şi ei, ambele echipe au trei înfrângeri în partidele disputate în acest an. Diferenţa de puncte a fost făcută de două remize pe care le-am obţinut faţă de două victorii ale Ripensiei. Sunt două echipe care se cunosc foarte bine. Noi, antrenorii, nu mai putem să ne surprindem cu nimic, dar şi jucătorii se cunosc foarte bine, au jucat de multe ori unii împotriva celorlalţi. Sâmbătă va conta mult inspiraţia în faţa porţii”, a declarat tehnicianul polist Cosmin Petruescu.

„Venim după un meci bun, nu avem altă variantă decât victoria în următoarele trei etape, pentru suporteri şi pentru oraş”, a precizat, la rândul său, jucătorul Dragoş Cojocaru.

„Sunt fericit că am marcat primul gol în tricoul Politehnicii. Venim după trei meciuri în care am adunat puncte, două egaluri şi o victorie. Suntem conştienţi că urmează trei jocuri importante pentru suporteri. Băieţii cu experienţă din vestiarul nostru mereu zic că trebuie să fim concentraţi într-o perioadă atât de importantă. Ne pregătim serios şi sperăm să adunăm cât mai multe puncte din aceste meciuri”, a spus şi Cristian Ene.

Sursa foto: sspolitehnica.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns