Derby în prima ligă de rugby: CSM Ştiinţa Baia Mare – SCM USAMVB Timişoara. Meciul va fi transmis în direct

Derby în prima ligă de rugby: CSM Ştiinţa Baia Mare - SCM USAMVB Timişoara. Meciul va fi transmis în direct

Etapa a doua din Liga Naţională de rugby programează derby-ul dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi SCM USAMVB Timişoara. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 13,30, în fieful grupării maramureşene şi contează pentru grupa A.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în primul meci oficial din acest an, finala Cupei României, ediţia 2021, câştigat de bănăţeni cu scorul de 22-15 pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

„Este o nouă competiţie, un meci cu altă miză, dar extrem de important pentru noi. Băieţii s-au antrenat foarte bine şi în această săptămână şi, dacă vom merge cu o atitudine corespunzătoare şi vom respecta lucrurile pe care ne antrenăm, ne putem întoarce de acolo cu o victorie.

Cu siguranţă, vom întâlni un oponent cu mare dorinţă de victorie, dar avem capacitatea de a obţine lucruri bune și în meciul acesta. Sunt mulţumit de nou-veniţi, pentru că ei cresc de la o săptămână la alta şi asta se vede. O simt şi ei, o simte şi colectivul.

CITEŞTE ŞI: Liga Naţională de baschet masculin: SCM OHMA Timişoara, victorie clară în ultima etapă

Îşi va primi şansa fiecare dintre ei. Unii chiar la meciul de sâmbătă, poate mai repede decât se aşteptau, însă este doar rezultatul muncii lor, îşi merită locul în echipă”, a declarat antrenorul echipei SCM USAMVB Timişoara, Valentin Calafeteanu.

Partida de sâmbătă va putea fi urmărită în direct pe internet accesând platforma Rugby TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *