Deputatul Gheorghe Ciobanu a murit la doar 51 de ani!

Gheorghe Ciobanu

Deputatul PSD de Timiș Gheorghe Ciobanu a murit marţi dimineață, echipajul SMURD sosit la fața locului eșuând în încercarea de a-l resuscita.

Potrivit primelor informații, decesul s-a produs în somn, din cauza unui infarct miocardic, în cercurile apropiaților fiind cunoscut faptul că Gheorghe Ciobanu avea de multă vreme probleme cardiace.

Originar din județul Olt, unde s-a născut în 1964, Gheorghe Ciobanu era căsătorit și avea trei copii.

Înainte de 1990, a lucrat la Întreprinderea de Reparații Auto Timișoara, iar după 1990, la Direcția Vamală Timiș, în cadrul căreia a exercitat funcția de director între 1999 și 2001.

A fost consilier municipal de Timișoara și subprefect de Timiș, iar din anul 2008, deputat în Parlamentul României din partea colegiului uninominal 10 Deta-Jebel, inițial din partea PDL, iar din 2012 și până în prezent, din partea PSD, în cadrul căruia se pregătea să candideze la funcţia de preşedinte executiv județean.

Ca parlamentar, a activat în comisia de buget-finanțe (în funcția de vicepreședinte) și în grupurile de prietenie cu Serbia, Croația și Coreea de Sud, fiind inițiatorul a 37 de proiecte legislative, dintre care cinci au devenit legi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Deputatul Gheorghe Ciobanu a murit la doar 51 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *