Depășire criminală filmată de un șofer din vestul țării, panică pe șosea, răspunsul Poliției: „Nu putem aplica sancțiuni”

depasire

Imagini de infarct au fost filmate pe șoselele României. O persoană aflată la volanul unui autoturism cu număr de Arad s-a lansat în depășirea unui TIR pe linie dublă continuă, cu mașini venind din sensul opus, punând în pericol viețile tuturor participanților la trafic. Momentul a fost filmat de un șofer care venea pe banda opusă, iar omul pare ca a făcut un mic infarct, văzând cum iese în depășire mașina de pe contrasens. În fața lui, un alt șofer evită in extremis impactul, ieșind cu partea dreaptă a mașinii în decor, dar reușește repede să salveze situația.

„Vai de capul meu”

Bărbatul din mașina căruia au fost filmate imaginile a mai putut doar să exclame: „Vai de capul meu” și a tras și el de volan dreapta cât a putut, ca să evite o tragedie.

Omul nu a lăsat lucrurile așa și a făcut plângere la Poliție, dar a trimis și imaginile filmate, din dorința de a vedea astfel de specimene departe de străzi și confortabili pietoni. Dar, surpriză. Răspunsul Poliției l-a lăsat mască.

Nu sunteți agent constatator

Deși imaginile arată clar o încălcare gravă a regulilor de circulație, deosebit de periculoasă pentru toți participanții la trafic, polițiștii i-au scris omului că, dacă nu e agent constatator sau nu are „mijloace tehnice certificate sau omologate și verificate metrologic” ei nu au ce să facă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Depășire criminală filmată de un șofer din vestul țării, panică pe șosea, răspunsul Poliției: „Nu putem aplica sancțiuni”

  1. De ce ne mai miram cand romanii-vitezomani au facut scandal ca nu accepta sa fie inregistrati de radar din masini neiscriptionate cu Politia. Aceeasi cocalarii care in Romania circula cu 80-100 km/h prin localitati dar cand trec granitamai spre vest devin mielusei pentru ca in alte tari nu se targuiesc cu politistii. In momentul cand ar ridica tonul se trezesc incatusati si cu amenda deja scrisa

  2. Recidivistul asta face ce vrea Politia are mainile legate Iohanis doarme la cotroceni Nu ii pasa Pe iohanis il intereseaza casele din sibiu In celalalt caz politiatul bataus din lugoj la fel este lasat in pace sa bata alti cetateni Iohanis este o mamaliga Si totusi suntem in europa nu in america de sud sau africa Avem lideri de mamaliga!!!!

Lasă un răspuns