Denunţ BOMBĂ la DNA!

Secretarul general al unei primării din vestul ţării, reținut după ce a primi mită 40.000 de lei de la un om de afaceri

Dorin Cocoş a chemat procurorii DNA. Omul de afaceri a povestit cum i-au fost ceruţi 500.000 de euro de către un bărbat care i-a promis că îl scapă de puşcărie. Bunul samaritean era în penitenciarul din Arad când a făcut promisiunea, dar a cerut o primă tranşă de bani care să îi fie livrată mamei lui. Procurorii DNA au făcut un flagrant.

Denunţul a fost făcut de Dorin Cocos chiar in perioada in care se afla in arest preventiv. Omul de afaceri a fost contactat de barbatul respectiv care i-a spus ca pentru suma uriasa de 500.000 de euro il poate ajuta avand cunostinte in randul mai multor procurori din Bucuresti.

Pentru ca si-a dat seama ca este ceva suspect la mijloc, Dorin Cocos l-a contactat pe fiul sau, Alin Cocos, care a pastrat mai departe legatura cu barbatul respectiv, dar a pastrat legatura si cu procurorii DNA.

S-a oferit si o prima transa de 200.000 de euro intr-o geanta plina cu haine, insa banii respectivi erau marcati si asa s-a ajuns la rudele barbatului care i-a propus aceasta schema lui Cocos. Procurorii nu au reusit sa-l aduca pe respectivul la audieri, fiind plecat din tara.

În acest moment la DNA este audiata mama bărbatului respectiv, cea la care ar fi trebuit sa ajunga prima transa de bani, de 200.000 de euro.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns