Condamnare cu EXECUTARE în cazul copilului ucis de câini. Despăgubire RECORD

sentinta judecator

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au condamnat joi definitiv pe Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde a fost ucis, în 2013, de câinii maidanezi, Ionuţ Anghel, la trei ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Constantin Ciorăscu este acţionar şi administratorul firmei SC Tei Rezidenţial SRL, care deţine terenul pe care a fost ucis copilul. În prima instanță, Judecătoria Sectorului 2 îl condamnase pe Ciorăscu la trei ani de închisoare cu suspendare.

Instanţa a menţinut decizia judecătoriei de condamnare a Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti la plata unei amenzi penale de 300.000 lei pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, aceeaşi sumă urmând să achite şi SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti.

De asemenea, a fost menţinută şi hotărârea pe latură civilă a judecătoriei care a decis ca Administraţia Domeniului Public Sector 2 Bucureşti, SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti şi Constantin Ciorăscu să plătească în solidar suma totală de 2,4 milioane de euro, astfel: 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Ion Valentin Anghel (tatăl lui Ionuţ), 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Felicia Andreea Anghel (mama lui Ionuţ) şi 1,2 milioane euro cu titlu de daune morale către Andrei Anghel (fratele mai mare al lui Ionuţ).

Magistraţii au menţinut sechestrul asigurator asupra bunurilor imobile ale firmei SC Tei Rezidenţial SRL, până la concurenţa sumei de 1,7 milioane euro.

Procesul a început pe 9 septembrie 2014, la un an de la tragedie. În timpul cecetării judecătoreşti au fost audiaţi mai mulţi martori, părinţii, bunica, dar a fost audiat şi fratele mai mic al lui Ionuţ. Şedinţa, în schimb, pe tot parcursul judecăţii, a fost declarată nepublică.

Băiatul a fost sfâşiat de câini în 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidenţial, din apropierea Parcului Tei din Capitală. În acest dosar sunt judecaţi, pentru ucidere din culpă, Administraţia Domeniului Public Sector 2, SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, administratorul firmei.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Condamnare cu EXECUTARE în cazul copilului ucis de câini. Despăgubire RECORD

  1. Castiguri online in timpul liber! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns