Demolarea unui aprozar a pus oamenii pe jar! Indignare într-un cartier din Timișoara

Demolarea unui aprozar a pus oamenii pe jar! Indignare într-un cartier din Timișoara

E mare supărare într-un cartier din Timișoara, după ce municipalitatea a decis demolarea unui aprozar care devenise un fel de reper comercial al zonei. Este vorba de cartierul Dâmbovița, unde primăria a acționat în mod pompieristic, fără a oferi mai întâi un regulament pentru intrarea în legalitate.

Din această cauză, lumea este foarte revoltată, lucru constatat și de viceprimarul Cosmin Tabără, cu ocazia unei vizite în zonă:

”Nemulțumirea majoră a cetățenilor a fost eliminarea aprozarului, a tonetei de flori din acea zonă și, practic, a eliminării, în câteva zile, a tuturor comercianților. Acest subiect îl cunoșteam și mi-am exprimat punctul de vedere la acel moment: nu am fost de acord cu modul neprofesionist aplicat de către primărie pentru demolare, pentru că nu poți elimina de pe piață oameni care aduc bani la buget fără a le oferi șansa să intre într-o „legalitate dorită”.

CITEŞTE ŞI: Au intrat în vigoare noile modificări ale Codului Rutier. Amenzi mari pentru comportament agresiv în trafic

Afacerea familiei pe platoul Dâmbovița era de 15-20 de ani. Spun și acum: prima dată e nevoie de un regulament, de termen de intrare în legalitate și condiții, apoi luarea de măsuri!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Demolarea unui aprozar a pus oamenii pe jar! Indignare într-un cartier din Timișoara

  1. Pai sa gandim putin,de 15-20 ani tu nu ai fost in stare sa gasesti un spatiu?In tot acest timp nu ai facut demersuri pentru a intra in legalitate?Erau cateva spatii goale chiar langa banca,dar na acolo plateau chirie,hai sa ne organizam putin ,sa nu mai fie asa dezorganizare in orasul asta,toti ne plangem ca nu merge treaba,dar nimeni nu vrea sa mearga treaba.

  2. de ce rulotele fara apa si grup sanitar pot sa vinda chiftele sirbesti in tot orasul? de ce aia nu platesc chirie 2000 de euro pentru un spatiu comercial la parter si platesc doar o taxa modica pentru chioscul pe roti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *