Decizie definitivă la Deta

Petru Roman Deta

Telenovelea iscată la Deta, unde primarului Petru Roman i-a fost contestată validarea în funcție, s-a încheiat. Instanța a respins definitiv cererea celor de la PSSD, astfel că Petru Roman rămâne primar, fiind la cel de-al patrulea mandat.

CITEȘTE ȘI: Virusul gripal, aproape anihilat de Covid-19, în competiția pentru corpul uman, spun experții. De ce sunt foarte puține cazuri de gripă

Reacția edillului nu a întîrziat: ”Tribunalul Timiș a făcut dreptate  și m-a confirmat în funcția de primar al orașului Deta, așa cum m-ați votat dumneavoastră, locuitorii orașului. Este al patrulea proces pe care îl câștig, în urma plângerilor făcute atât înainte cât și după alegeri. Reclamațiile au venit din partea PSD și a fostului meu contracandidat Lucian Ioțcov. Mă bucur că justiția mi-a făcut dreptate și a validat opțiunea exprimată în mod democratic la urne. Le-am spus de mai multe ori contracandidaților mei că adevărata luptă electorală se dă la urne, dar iată că ei nu au știut să piardă și a fost nevoie de patru procese care le-au arătat că nu pot câștiga pe căi nedemocratice. Mulțumesc încă o dată locuitorilor din Deta, continuăm împreună proiectele începute”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *