Decizie CJT: Program prelungit la expoziția Brâncuși. Crește numărul zilelor în care Muzeul de Artă va fi deschis

Decizie CJT: Program prelungit la expoziția Brâncuși. Crește numărul zilelor în care Muzeul de Artă va fi deschis

Decizie CJT: Program prelungit la expoziția Brâncuși. Crește numărul zilelor în care Muzeul de Artă va fi deschis.

Programul expoziției Brâncuși va fi prelungit, potrivit unei decizii a Consiliului Județean Timiș.

Vizitatorii vor putea intra până la ora 20:00, iar numărul zilelor în care este deschisă va crește de la cinci la șase. Peste 14.000 de bilete au fost vândute și rezervate până la această oră.

“Am luat decizia, la Consiliul Județean, să extindem programul de vizitare, care este între 10.00 și 18.00 în prezent, până la ora 20.00. Vrem să prelungim la șase zile din șapte. Această expoziție este punctul culminant al Capitalei Europene a Culturii.

CITEȘTE ȘI: Rectorul UPT și ministrul educației au semnat contractul de finanțare al Consorțiului Regional pentru Învățământ Dual Vest Timișoara

Nu ne întâlnim cu Brâncuși la Timișoara în fiecare zi, și cred că este o ocazie unică în viață”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, citat de radiotimisoara.

În prima zi de miercuri a fiecărei luni, intrarea este gratuită la expoziția găzduită de Muzeul Național de Artă din Timișoara.

Aproape 1.200 de bilete gratuite au fost distribuite, în prima miercuri din octombrie. Tichetele s-au epuizat în jurul orei 14.00, limita de persoane impusă de organizatori fiind de 100 pe oră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Decizie CJT: Program prelungit la expoziția Brâncuși. Crește numărul zilelor în care Muzeul de Artă va fi deschis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *