Decizie amânată în privinţa organizării turneului final al Cupei României de handbal masculin

Cristian Fenici Vasile Ruset handbal

SCM Timişoara vrea să organizeze turneul final al Cupei României de handbal masculin, însă doar dacă va fi permis accesul spectatorilor în sala „Constantin Jude”.

În comunicarea cu federaţia de resort, directorul Vasile Ruşeţ a expus acest motiv, primind termen până în 15 iulie pentru comunicarea unei decizii.

„Avem interes în a organiza Final Four-ul Cupei României, însă doar cu condiţia ca publicul să aibă acces în sală. Am solicitat federaţiei o amânare a răspunsului definitiv, explicând motivul nostru. Ni s-a răspuns că sunt de acord cu un răspuns până pe 15 iulie. Răspunsul nostru va fi în funcţie de evoluţia pandemiei”, a explicat Vasile Ruşeţ.

Căpitanul echipei SCM Politehnica Timişoara, Cristian Fenici, a vorbit despre perioada de acumulări fizice în care se află el şi colegii săi: „Am avut o vacanţă foarte lungă, în care fiecare s-a pregătit cum a putut, acasă sau prin parcuri. Ne-am dorit foarte mult să începem o pregătire centralizată pentru noul campionat. Este o perioadă grea, de antrenamente fizice, nu putem încă să intrăm în sala Olimpia. Sorin Sărăndan, noul preparator fizic, s-a ocupat de toate antrenamentele, încă nu am intrat pe mâna noului antrenor. Băieţilor le este dor să pună mâna pe mingea de handbal. Este un suflu nou la echipă, clubul a făcut transferuri bune, au venit tineri de viitor, sperăm să confirme. I-am primit cu braţele deschise. Aşteptăm să înceapă campionatul şi meciurile oficiale”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns