Debut cu dreptul pentru „leii” U18

La debutul în ediţia 2021-2022 a Campionatului Naţional de baschet masculin rezervat categoriei de vârstă U18, CS SCM OHMA Timișoara s-a impus cu scorul de 100-55 la Arad în faţa grupării locale AS BC Valbon. Partida s-a disputat în sala LPS Arad.

CITEȘTE ȘI: Controale în trafic, în Timiș: peste 100 de amenzi pentru șoferii autovehiculelor de transport public de persoane sau marfă

Şi în următorul meci SCM OHMA Timişoara U18 a câştigat la o diferenţă confortabilă. A fost 81-39, în aceeaşi arenă, cu CSM Reşiţa. Ultima partidă disputată de „leii” U18 în oraşul de pe Mureş s-a încheiat cu victoria formaţiei LPS Bihorul CSM 1 Oradea, scor 85-74. Aşadar, bilanţ de două victorii şi o singură înfrângere pentru echipa antrenată de Radenko Toroman în noua stagiune baschetbalistică.

Lotul care a făcut deplasarea la Arad este următorul: Alexandru Babău, Mark-Nicholas Bot, Lucian-Mihai Burnar, Rareş Ciocloda, Raul-David Dragan, Ioan-Paul Hanea, Şerban-Andrei Horga, Alexandru-Petre Jurca, Raul-Andrei Jurchescu, Ede Gaşpar, Şerban Moldt, Roland Stanciu. În weekend-ul următor va fi rândul „leilor” U15 să debuteze în sezonul 2021-2022.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns