Debut automobilistic reuşit la Sânandrei

raliu Sanandrei 1

A fost spectacol pe patru roţi, în weekend, la doi paşi de Timişoara. „Cupa Timişului – Sânandrei 2020” s-a desfăşurat cu respectarea tuturor măsurilor legale de prevenţie împotriva răspândirii virusului COVID-19, aşii volanului arătându-şi măiestria pentru prima dată în acest an.

„Primul concurs automobilistic şi de karting organizat în 2020 în România s-a desfăşurat după toate regulile artei, având la superlativ tot ce înseamnă frumuseţea sportului cu motor, desemnându-şi câştigătorii după o bătălie acerbă într-un spirit deplin de fair-play şi sportivitate”, susţin organizatorii.

Structuraţi pe patru clase, sportivii de la secţiunea circuit-viteză s-au „dezmorţit” după o pauză de nouă luni, dezvoltând viteze ameţitoare cu o deplină stăpânire de sine.

Totodată, drifterii au făcut show încă de la prima maşină intrată pe pistă, iar micuţii de la karting au fost din nou aplaudaţi la scenă deschisă.

„Prestaţia fără cusur a arbitrilor şi susţinerea totală a fanilor au făcut ca acest concurs să fie o reuşită deplină”, mai arată organizatorii Campionatului de Automobilism şi Karting Timiş.

Următoarea etapă va fi programată în funcţie de evoluţia măsurilor anti-pandemie impuse în perioada următoare.

raliu Sanandrei 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *