De vineri, Timişoara va avea un… Centru de fericire

20 martie – Ziua Internaţională a Fericirii

Timișoara va avea un centru al fericiriri, finanțat din fonduri europene, în cadrul proiectului „Dezvoltarea comunităților locale prin economie socială”, inițiat de… Primăria Alba Iulia.

Situat la parterul imobilului de la nr. 2 de pe strada Take Ionescu, Centrul Fericirii își deschide, vineri, porțile, iar o echipă de specialiști va sprijini timișorenii ce vor dori să-și găsească mulțumirea sufletească.

Problemele pentru care se oferă consiliere cuprind renunțarea la fumat, scăparea de kilogramele în plus, schimbarea profesiei sau dezvoltarea personală.

”Am observat că există multe inițiative care ne ajută într-un fel sau altul să fim mai fericiți: coaching, dezvoltare personală, săli de fitness sau spa. Dar nu există nimeni care să integreze toate aceste servicii și să ajute fiecare persoană să își ia cât are nevoie din fiecare.

Astfel s-a născut Centrul Fericirii, ca o abordare holistică asupra tuturor mijloacelor prin care putem deveni mai împliniți în viețile noastre”, a declarat Florina Onețiu, unul dintre antreprenorii acestui centru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *