De la gaze lacrimogere, la umor și poezii – Jandarmii sălăjeni s-au umplut de fani pe Facebook

Jandarmii sălăjeni se promovează în mediul virtual într-un mod inedit, inserând periodic în postările pe care le realizează pe Facebook accente umoristice privind activitatea, de altfel foarte serioasă, de menţinere şi restabilire a ordinii publice, conform Agerpres.

În cea mai recentă postare, realizată marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj tratează în versuri un caz de tăiere ilegală de arbori.

„Nişte cetăţeni cu fler/ Înarmaţi cu cai de fier/Au arat arbori de cer/În ogor forestier. Catrenul a fost desluşit pe deplin abia după intervenţia jandarmilor: 9,7 metri cubi masă lemnoasă tăiată fără drept! Legenda spune că celelalte strofe au fost băgate în dubă…”, se arată în postarea de pe Facebook a jandarmilor din Sălaj.

Imaginaţia şi umorul celor care se ocupă de pagina Jandarmeriei Sălaj a „ieşit la rampă” şi cu alte ocazii, în luna martie fiind prezentat, într-un mod similar, un alt caz de tăiere ilegală a unor arbori din pădure.

„Deşi imaginile sugerează că în zona ‘Copos Dâmb’ trăieşte o colonie de castori, în realitate atacul asupra acestui falnic fag a fost dat de 4 bărbaţi, rapid transformaţi în posibili infractori de către colegii noştri de la Plutonul Jibou!”, spun jandarmii, comentând o imagine în care se văd mai mulţi arbori ciopârţiţi cu toporul.

Tot în luna martie, jandarmii din Sălaj, care asigură ordinea şi la meciurile echipei de handbal feminin HC Zalău, s-au fotografia într-una din porţile de handbal, urând handbalistelor să „închidă poarta” cât mai bine în partida din cadrul sferturilor Cupei EHF, desfăşurată în compania echipei Kastamonu Belediyesi, din Turcia.
Modul inedit de abordare a comunicării în mediul virtual este apreciat de peste 11.000 de „prieteni”, postările jandarmilor având, frecvent, mii de vizualizări şi sute de like-uri şi comentarii, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns