De la 1 iunie, timişorenii s-ar putea plimba cu vaporaşele pe Bega

Circulația vaporașelor va fi întreruptă, sâmbătă, iar traseul liniei 16, deviat, duminică

Începând cu 1 iunie, timişorenii s-ar putea plimba cu vaporaşele pe Bega. Cel puţin aşa anunţă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Edilul-şef al Timişoarei susţine că blocajul birocratic care a ţinut vaporaşele la mal e pe cale să fie rezolvat. Iată comunicatul primarului:

„DUPĂ DOI ANI DE LUPTĂ PENTRU TIMIȘOARA, IATĂ CĂ PROBLEMA VAPORAȘELOR E F.F. APROAPE DE REZOLVARE ! E REALIST SĂ SPERĂM CĂ DE 1 IUNIE VOM PUTEA NAVIGA DIN PLIN!

Ziua de 28.05.2016 va rămâne în istoria orașului drept ziua în care, după mai bine de o jumătate de secol, pe Bega s-a navigat din nou!

Din păcate, ea n-a putut marca și inițierea în oraș a transportului public pe apă, ca transport intraurban regular și de agrement. Și asta, datorită adevăratei pasiuni a noastre, a românilor, de a ne pune singuri bețe-n roate prin legile pe care ni le facem, respectiv prin modul în care înțelegem să le folosim.

Ce e trist în toată această poveste este că unii semeni ai noștri -desigur, semeni după înfățișare, căci după suflet…-, trăitori în Timișoara, ca și noi, timișorenii cei mulți, în loc să fie solidari cu noi, administrația publică locală, în lupta pt Timișoara cu autoritățile centrale, ne-au acuzat continuu pe noi, încercând să intoxice masele că noi facem lucrurile fără cap, că am fi cumpărat prematur vaporașele, în loc să obținem mai întâi toate aprobările pt a le putea folosi.

Acești semeni cu creier de bibilică nu iau în seamă, oricât aș explica eu, că noi a trebuit să avem vaporașele cumpărate până la 30.06.2016, ca o primă condiție să nu ni se ia cei 6 milioane de euro primiți drept premiu că am reabilitat malurile canalului -da, 6 milioane de euro!-.

Noi am implementat responsabil un proiect, un proiect cu obiective și termene, cum sunt proiectele în general, nu ne-am jucat, să ne umplem timpul, de-a cumpăratul de vaporașe! Dar poate, oare, o minte de bibilică, să înțeleagă așa ceva?! Desigur că nu, mai ales când nici măcar nu-i toată bună!

Ei bine, acum, urmare a demersurilor continue, pe care le-am făcut neobosit timp de mai bine de doi ani, problema birocratică ce ne-a ținut în blocaj e pe cale de a fi rezolvată.

Și, prin urmare, vom bifa încă o mare realizare pt Timișoara!

Realizare A NOASTRĂ, a administrației pe care o conduc, a noastră, care am avut capacitatea să transpunem în practică și în acest caz, ca și în altele 34, ce au gândit specialiștii!

Deci, așteptați-vă, dragi prieteni, ca de 1 Iunie 2018, să vă puteți plimba cu vaporașele! De 1 Iunie și zi de zi în continuare!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *