De ce nu avem transport public de calitate în Timișoara?

adrian pau 1

Deputatul PSD Adrian Pau a luat poziţie faţă de transportul public: „Felul în care este tratată această problemă în Timișoara este de departe o palmă pe obrazul orașului nostru de cinci stele.

Problemele au început să se acutizeze încă de la începuturile mandatului Robu la Primăria Municipiului Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Biciclist accidentat mortal, după ce nu s-a asigurat la intrarea pe drumul principal

S-a ajuns în situația în care majoritatea călătorilor sunt nemulțumiți de serviciile STPT, majoritatea angajaților sunt nemulțumiți de salarii, parcul tehnic este într-o situație precară, iar carențele de management și-au pus amprenta pe întreaga activitate a instituției care gestionează această activitate.

Cu un primar racordat doar la scandalul schimbării conducerii regiei și la dezvoltarea circulației pe canalul Bega fără un orizont de dezvoltare și eficientizare a transportului în comun, cu un primar preocupat doar cum să numească „nicușori” în diferite funcții, dar și de nominalizarea oamenilor fideli în Consiliul de Administrație la fosta RATT, s-a ajuns aproape în colaps.

tombola abonatilor

Recenta nominalizare a fostului director ARR, Sorin Supuran, la conducerea regiei este, se pare, primul punct pozitiv pentru redresarea situației.

Dar, chiar dacă ”omul sfințește locul” se știe și faptul că ”o rândunică nu aduce primăvara” mai ales dacă i se impune ca ”în cuib” să găzduiască tot felul de acoliți în funcții de conducere bine remunerate.

Paradoxal, tocmai primarul anunța ca regia are o conducere stufoasă și că e nevoie de reorganizare.

Până când se va dumiri şi primarul Robu că transportul public în Timișoara este de maximă importanță cetățenii suportă consecința neglijenței, angajații STPT își iau salariile trunchiat iar în traficul timișorean domnește haosul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “De ce nu avem transport public de calitate în Timișoara?

  1. TIMISOARA este prea saraca sa aibe un transport civilizat.Care sofer sta sa nu primeasca salariul asa mic la timp.Vor pleca toti pe TIR pe conunitate sunt deja cel putin 30 de soferi din transport.Fiecare merge unde se plateste este economie de piata pe care peimaria o ignora.Va trebui sa caute soferi in ASIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *