Dascăl din Timiș, premiat la Gala Națională SuperTeach! A fost selectat dintre 750 de profesori din țară

Dascăl din Timiș, premiat la Gala Națională SuperTeach! A fost selectat dintre 750 de profesori din țară

Un dascăl din Timiș a fost premiat la Gala Națională SuperTeach! Este vorba despre Loredana Ciocoiu, profesoară de istorie la Școala Gimnazială nr.1 Theodor Bucurescu din Sânnicolau Mare. Munca acestui cadru didactic extraordinar a ajuns să fie apreciată, nu doar în cel mai vestic oraș al țării, ci chiar pe plan național.

Doamna profesoară Loredana Ciocoiu a fost selectată dintre 750 de profesori din întreaga țară pentru a participa la o gală a educației alături de nume marcante din domeniul educației, dar nu numai.

<< Un profesor al Școlii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu a fost premiat la Gala Națională SUPERTEACH🏅
„Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa”, spunea Regele Ferdinand I și se referea parcă, peste decenii, la Școala Gimnazială nr.1 Theodor Bucurescu din Sânnicolau Mare. Un loc unde se muncește mult și cu devotament pentru ca elevii să primească cea mai bună educație. Acest lucru a fost și este posibil doar prin profesionalismul echipei de cadre didactice a școlii. Munca unuia dintre acești extraordinari dascăli a ajuns să fie apreciată, nu doar în micul nostru oraș, ci chiar pe plan național. Doamna profesoară de istorie, Loredana Ciocoiu a fost selectată dintre 750 de profesori din țară pentru a participa la o gală a educației alături de nume marcante, printre care și ministrul în funcție al educației.
SuperTeach este un proiect inițiat și derulat de o echipă ce a decis să se implice în dezvoltarea și progresul educației din România. Proiectul SuperTeach a fost creat pentru a stimula descoperirea și dezvoltarea măreției, a talentului și a potențialului în fiecare copil și a plecat de la ideea de transformare a mediului educațional, astfel încât, acest scop să fie atins, plecând chiar de la motorul care dă viață acestui sistem: profesorii. Participantă la seminariile organizate în cadrul acestui proiect, alături de sute de dascăli din țară, doamna profesoară Loredana Ciocoiu, a fost selectată într-un grup de doar 7 profesori pentru a vorbi despre rezultatele proiectului într-o gală ce a avut loc la București în data de 16 iunie.
Alături de personalități ca Sorin Câmpeanu – Ministrul Educației, Dragoș Petrescu – președintele Romanian Business Leader sau Ionuț Stanimir – director de marketing al BCR, Loredana Ciocoiu, a reprezentat școala Gimnazială nr.1 Theodor Bucurescu și, mai mult decât atât, Sânnicolau Mare. În cadrul acestei gale, s-au strâns peste 120.000 de euro din donații care urmează a fi investite în școli din România.
Bineînțeles, cel mai emoționant moment a fost acela când Loredana Ciocoiu fost invitată să primească placheta onorifică care să îi ateste meritele și implicarea în proiect. În discursul susținut doamna profesoară, nu a uitat să îi amintească pe elevii clasei a 7-a B de la școala Gimnazială nr.1 Theodor Bucurescu, cărora le este dirigintă.
Desigur, această performanță a doamnei profesoare nu vine ca o surpriză pentru aceia care îi cunosc activitatea la școală. Mereu implicată în activități educative, iubite mult de copii și cu multă dragoste pentru materia pe care o predă, a făcut din disciplina istorie o favorită printre elevi.
“Experiența trăită nu se poate traduce în cuvinte. Au fost emoții mari, dar constructive. Faptul că am putut să aplic ce am învățat în acest proiect, în cadrul școlii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu, a fost doar datorită susținerii domnului director și a colegilor mei. Mă simt norocoasă să fac parte dintr-o echipă de profesori dedicați și oameni minunați. Pot să spun că, de fapt, toți dascălii Școlii Gimnaziale nr.1 Theodor Bucurescu sunt SuperTeach“, a spus doamna profesoară Loredana Ciocoiu>>, potrivit unei postări de pe grupul de Facebook/ Scoala Theodor Bucurescu nr.1 Sannicolau Mare.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dascăl din Timiș, premiat la Gala Națională SuperTeach! A fost selectat dintre 750 de profesori din țară

Lasă un răspuns