Dar din Dar, în pragul Sărbătorilor Pascale

Dar din Dar, în pragul Sărbătorilor Pascale

Dar din Dar este campania prin care Asociația Acasă în Banat vine în sprijinul familiilor aflate în situații limită sau chiar disperate, în perioada Sărbătorilor Pascale.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, voluntarii asociației strâng alimente pentru a le oferi celor care se află în dificultate: familii sărace sau bătrâni singuri.

„Ne pregătim să ajungem din nou la zeci de familii din Timiș și din Caraș Severin care nu au ce să pună pe masa de sărbători. Campania noastră este una de suflet, pe care o desfășurăm deja de 5 ani și prin care am transportat peste 1500 de pachete în peste 100 de localități din cele două județe. Noi nu ducem doar alimente, ci speranță, încredere și bucuria pentru acești oameni, că nu au fost uitați”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Cei care doresc să contribuie la campania Dar din Dar, pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: Dar din Dar sau pot oferi pachete cu alimente neperisabile în termen de valabilitate. Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, compoturi, dar și ulei, zahăr, mălai și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și câteva dulciuri, dar și produse de igienă. Campania este susținută și de Banca Regională pentru Alimente Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Comerțul online, sub lupa ANPC

Dacă doriți să oferiți pachete cu alimente sau vă alăturați ca voluntari, puteți să contactați Asociația Acasă în Banat pagina de Facebook sau la adresa de email [email protected].

Puteți face o donație în contul Asociației Acasă în Banat

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091 PayPal: [email protected]

SMS la 8845 cu textul BANAT


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *