Dănuț Tămaș, candidat USR-PLUS pentru un loc de consilier în CJ Timiș: „Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare!”

Dănuţ Tămaș este candidatul USR-PLUS pentru un loc de consilier la Consiliul Judeţean Timiș.

,,Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare! Nu ești un copac’’ – Jim Rohn

Dănuţ Tămaș are 41 de ani, este căsătorit, inginer de profesie, a absolvit Universitatea Petroşani, în 2005. De la absolvire, a lucrat un an în învățământul de stat ca profesor suplinitor, apoi a făcut pasul spre mediul privat,  unde îşi desfășoară activitatea și în prezent.

A început de jos, fiind pe rând, gestionar, apoi inginer, inginer șef, șef de șantier, director executiv, iar, momentan, antreprenor. A condus de-a lungul vremii echipe mici, medii, mari și foarte mari de oameni, pe care a  reușit să-i coaguleze, să-i coordoneze, să-i determine să lucreze mai bine împreună.

Crede cu tărie că experiența acumulată în peste 10 ani ca manager de proiect il va ajuta să identifice nevoile de dezvoltare a județului Timiș și să prioritizeze proiectele în funcție de importanță și urgență, atât în orașul Timișoara cât și în teritoriu.

Are ca obiective:

  • să dezvolte infrastructura firească a judeţului Timiş pe axele principale ale acesrtuia: Timişoara- Lugoj- Făget; Timișoara-Sânnnicolau Mare; Timișoara-Arad; Timișoara-Deta; precum și dezvoltarea infrastructurii rutiere de transport secundare Buziaș-Lipova; Deta-Jimbolia-Sânnicolau Mare; Periam-Lovrin-Jimbolia.
  • să reabiliteze trasele spre obiectivele turistice din Munții Banatului, punând bazele unui turism performant la noi în județ.
  • să urgenteze proiectele de redeschidere a navigației pe canalul Bega (port nou în apropierea orașului Timișoara).
  • să se asigure că se realizează ca proiect, închiderea inelului feroviar în jurul orașului Timișoara.
  • să implementeze proiecte pentru racordarea tuturor localităților rurale la rețele de apă potabilă, canalizare, alimentare cu gaze naturale și internet.
  • să realizeze proiecte de drenare și colectare a apelor pluviale, în vederea refolosirii ulterioare în irigații.

Dănuț Tămaș este un om de acțiune, un om plin de încredere, un factor de decizie, o fire deschisă și sociabilă. Este candidatul Alianței USR-PLUS pentru consilier în cadrul Consiliului Județean Timiș, poziție de unde va pune în practică aceste obiective.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de operatorul economic TIMPRESS SA. Cod unic de identificare: 21200391.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dănuț Tămaș, candidat USR-PLUS pentru un loc de consilier în CJ Timiș: „Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare!”

  1. SC Indolasink Engineering a cărei administrator este acest domn, are 0 angajați, 0 cifră afaceri, firma înregistrată în 2020. Dacă ăsta e marele antrepenor vai și amar. Mai degrabă are moacă de interlop. Bă fraților ăștia de la usr+chiar ne cred niște spălați pe creier ca ei?

Lasă un răspuns