Continuă turul de forță al candidatului PNL la Primăria Săcălaz

Cosmin Ligius Buboi este candidatul PNL la Primăria Săcălaz, postură din care atrage atenția asupra unor probleme care macină comunitatea locală.

De data aceasta, Buboi a remarcat condițiile improprii în care se afla școala din Săcălaz.

Datorită unei gestionări defectuoase a situației de către actuala administrație, cu o dotare precară și o proastă întreținere, școala nu poate, din păcate, să-i întâmpine pe elevi așa cum ei și-ar fi dorit. S-a făcut doar o mansardare ce aduce mai mult a kitch, în loc să se realizeze lucrări de calitate, așa cum merită copiii din Săcălaz. ”Noi avem nevoie de un corp nou de școală, cu laboratoare și săli de clasă dotate până la toate nivelurile. Asta înseamnă respectul pentru copii. Acum, școala din Săcălaz arată ca o băbuță îmbrăcată în mireasă”,  s-a exprimat, în mod plastic, Cosmin Ligius Buboi.

O altă problemă care deranjează comunitatea locală este cea a curățeniei. Din cauză că nu există locuri speical amenajate pentru depozitarea resturilor care nu sunt gunoi menajer, multă lume aruncă la întâmplare ceea ce le prisosește, începînd cu crengi, mobilier vechi și terminând cu materiale de construcții. De aceea, candidatul PNL consideră că se impune amenajarea unor  puncte specială în fiecare localitate a comunei (Săcălaz, Beregsău Mare, Beregsău Mic), unde cetățenii să poată depozita resturile care nu se încadrează la gunoi menajer.

Totodată, Cosmin Ligius Buboi este foarte încrezător în extinderea la patru benzi a drumului Timișoara-Săcălaz, având ca argumente susținerea de care se bucură din partea Guvernului PNL, cât și de la noua conducere liberală a Consiliului Județean Timiș, unde schimbarea este iminentă.

 

Comandat de PNL Timiș, realizat de SC Timpress SA, cod mandatar financiar 21200012

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.