Dansul stripteozelor din „Paradis”, întrerupt de mascaţi!

Procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Crima Organizată au descins noaptea trecută la clubul de striptease Paradis din Lugoj, transformat în cartierul general al unei reţele de prostituție, care aparține unei familii de romi din municipiu, clanul Bucătaru.

Descinderea mascaţilor a vizat liderul grupării, Marius Bucătaru, fratele acestuia și sora lor, care ofereau clienţilor clubului oportunitatea unor partide de sex contra cost cu fete care lucrau în local.

Doritorii de amor achitau suma de o sută de euro unuia dintre proprietari, apoi îşi alegeau o fată şi mergeau la hotel unde se consumau relaţiile sexuale. Acţiunea mascaţilor a continuat și la respectivul hotel din oraș.

Potrivit surselor, un ofițer sub acoperire a mers la club unde a plătit cei o sută de euro, iar în momentul când acesta a ieșit din local oamenii legii au descins în forță.

În timpul percheziţiei din local, poliţiştii au găsit suma de 4.800 de euro, printre care şi suta de euro marcată oferită de poliţistul sub acoperire.
În urma descinderilor, şapte persoane au fost duse la audieri, între care fraţii Bucătaru, un taximetrist din Lugoj, care asigura servicii de transport pentru clienţi şi prostituate, dar şi alte persoane implicate în această afacere, aceștia fiind acuzați, iniţial, de trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În această dimineață, poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat percheziţii la cinci domicilii ale membrilor grupării, unde au găsit aproape 6.000 de euro, despre care suspecţii nu au putut oferi date de unde provin.

Sursa: redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns