Daniel Babescu, o speranţă a motociclismului românesc

daniel babescu 1

Şi anul 2018 a fost unul plin de satisfacţii pentru Daniel Babescu. Pilotul de motociclism din Giroc, în vârstă de 12 ani, a cucerit un nou titlu de campion naţional, al treilea din carieră, câştigând toate cele patru etape ale întrecerii de la clasa Supermoto 85.

Precedentele succese majore au fost la Supermoto 65 şi, din nou, la Supermoto 85. Mai mult, el a participat şi la trei curse organizate în afara graniţelor ţării – două în Campionatul Est-European (ambele în Bulgaria) şi una în Campionatul European (în Grecia).

„Daniel merge foarte bine, sper să o ţină tot aşa. Anul viitor vrem să participăm la toate etapele din Campionatul Est-European şi Campionatul European. Dacă suntem sănătoşi, vom merge în trei campionate”, ne-a declarat Mircea Babescu, bunicul tânărului motociclist din Giroc, fost pilot între anii 1980 şi 1987.

Daniel concurează de la zece ani la Supermoto 85, categorie rezervată celor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. El este legitimat la Taifun Racing Timişoara, iar la Gala Campionilor FRM 2018 a primit o cupă şi tricoul de campion.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns