„Danger Superfight”, cu timişoreanul Saşa Marcov în main-event. Ciprian Sora şi Tolea Ciumac şi-au confirmat prezenţa

A fost stabilită data desfăşurării celei de-a treia ediţii a galei de kick-boxing „Danger Superfight”, organizată de clubul timişorean Ginbox Sport. Evenimentul va avea loc duminică, 4 martie, cu începere de la ora 19, la sala „Constantin Jude”, aceeaşi arenă acoperită din oraşul de pe Bega urmând să găzduiască, în ziua menţionată, şi o nouă ediţie, a 15-a, a „Cupei Ginbox”.

O altă noutate este main-eventul, în care timişoreanul Saşa Marcov va lupta cu un sportiv din Real Xtreme Fighting (RXF) pentru centura europeană Kombat League. Supervizor va fi italianul Mauro Evangelista.

A confirmat prezenţa şi cunoscutul Tolea Ciumac, prezent şi la ediţia anterioară, desfăşurată în luna martie a anului 2016. El îl va întâlni pe băimăreanul Adrian Bohotici, sportiv aflat sub îndrumarea lui Alin Bălaşa. Ciumac va sosi pe Bega împreună cu un luptător de la categoria grea pe care îl antrenează la clubul său din capitală.

„Fight-cardul este aproape terminat. Ţinând cont că gala noastră va avea loc în apropierea zilei de 8 martie am pregătit două meciuri de fete. Andreea Tamara, de la Ginbox, va lupta cu Bianca Dumitrean, de la TFC Arad, la categoria peste 85 de kilograme, în ceea ce se anunţă a fi un meci foarte interesant.

Va fi şi o sportivă din Republica Moldova, Imcik Irina, care va lupta cu Maria Nedelcu, o fată talentată din Deva. De asemenea, Ionuţ Sârbu, de la Ginbox şi născut la Drobeta Turnu Severin, va lupta cu un sportiv din Republica Moldova, Andrei Bardier”, ne-a declarat antrenorul Ginardo Gaşpar, organizatorul galei „Danger Superfight”.

Tot împotriva unor luptători din ţara vecină îşi vor încrucişa mănuşile şi cei trei elevi ai lui Ciprian Sora prezenţi la gala <<Danger Superfight>>, şi anume Dragoş Imbrea, Dumitru Ţopai şi Iuliu Man. „Va fi un fel de confruntare România – Republica Moldova.

Ciprian Sora şi Sandu Lungu vin şi ei. Marian Şerban, sportiv de la Ginbox născut la Craiova, va întâlni un luptător de la Hercules Gym Timişoara, pe Daniel Bosioc, la categoria 71 de kilograme. Alexandru Moisescu va deschide gala, urmând să-l întâlnească pe Alex Veche, de la Lugoj, sportiv pregătit de Marcel Drăgan, antrenorul lui Raul Cătinaş. Adrian Siciu, şi el de la Ginbox, va lupta cu un sportiv de la Liebling, Adonis Silaghi. În undercard îi vom avea pe Ciprian Piroteală, Bogdan Rusu şi Daniel Micloş, tot de la clubul nostru”, ne-a mai spus Ginardo Gaşpar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns