Dăncilă vrea referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, pedofilie şi viol

Viorica Dancila 3

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

Dăncilă a declarat că a decis înfiinţarea unui grup de lucru interinstituţional care să aibă ca scop gândirea unui plan de măsuri urgente pentru a eficientiza timpii de răspuns în situaţii critice. Premierul a adăugat că va propune acest lucru şi în şedinţa CSAT de marţi.

„Am decis înfiinţarea unui grup de lucru interinstituţional care să aibă ca scop gândirea unui plan de măsuri urgente pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situaţii critice, la nivelul întregului aparat de stat, grup care va fi condus de domnul Raed Arafat. Voi propune acest aspect în cadrul şedinţei CSAT de marţi, în calitatea mea de vicepreşedinte”, a afirmat Viorica Dăncilă, sâmbătă, la Guvern.

Şeful Executivului a adăugat că este luată în calcul şi o ordonanţă de urgenţă pentru a elimina carenţele legislative, iar de aceste aspecte se va ocupa noul grup de lucru, urmând ca Raed Arafat să vină în termen de 15 zile cu o analiză şi un plan de acţiune.

Premierul a mai spus că ministrul de Interne Nicolae Moga a informat-o în legătură cu măsurile luate până în prezent privind cazul din Caracal. Ea a adăugat că Moga se va reîntoarce la Caracal pentru a continua să coordoneze ancheta.

„De asemenea analizez posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor penru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie”, a declarat Viorica Dăncilă, sâmbătă, la Guvern, potrivit Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dăncilă vrea referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, pedofilie şi viol

  1. ce cretină .dă d-le o ordonantă de urgentă si anulează tot ce au făcut iordache nicolicea serban si escrocul ăla de toader sub obăduirea curtii constitutionale(bolsevică) si numai cheltui banii romînilor ca johannes.

  2. Sunt curios cat de repede ma veti cenzura, „Renasterea”!
    De ce nu scrieti si de ce vrea Dancila sa faca referendum? Nici o vorba despre una dintre cele mai infioratoare crime petrecute in Romania, in urma cu nici 2 zile. Bine ca publicati articole despre sinucideri din Japonia. Au trecut 30 de ani din 1989, dar pe ici pe colo mai razbate spiritul de „Drapelul Rosu”, daca autoritatile PSD-iste au facut-o lata nu va bagati.

  3. Ce înăspriri visează și capra asta ? Adică să îi mai ținem cîțiva ani în plus la pension, în condiții mai bune decît au acasă, pe banii noștri !?! Nici vorbă, referendum pentru reintroducerea pedepsei capitale, asta e nevoie. În U.S.A. se poate și e voie, la noi de ce nu !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *