Dan Negru : „Ziceți-le asta timișorenilor ! Timișoara, orașul care e în Europa cu sute de ani înaintea altora…”

Dan Negru, reacţie dură pe fondul războiului: "Oamenii se bat pentru niște granițe și pentru niște steaguri, așa cum o făceau și acum 2000 de ani"

Cunoscutul om de televiziune Dan Negru i-a transmis, duminică dimineața, primarului Timișoarei, Dominic Fritz, următorul mesaj pe care l-a postat pe Facebook:

„Mâine trebuia să fug până acasă, în Timișoara.
N-o mai fac, Timișoara se închide mâine !
În Piața Unirii e monumentul „Coloana Ciumei” în amintirea epidemiei.
Ca să-mi încurajez timișorenii le-aș spune că imediat după pandemia de atunci, economia a crescut brusc pentru că boala a schimbat atitudinea oamenilor față de consum și dându-și seama că viața e prea scurtă, oamenii au început să se bucure de ea.
Creșterea consumului după epidemia de ciumă a netezit drumul spre Renaștere în Europa.
Încurajarea asta o aștept de la primarul Fritz, îmbărbătarea pentru Carmen, vecina mea care organizează nunți și nu mai știe încotro să o apuce, pentru David, prietenul meu care și-a închis afacerea cu cofetării sau pentru colegul meu de clasă, Dușan care-și vinde hotelul.
Îmbărbătați-i că afacerile virusate își vor reveni!
Că șpaisurile vor rezista!
După pandemia de ciumă a venit Renașterea în Europa. Pandemia de atunci a dus la creșterea consumului și a netezit drumul Renașterii !
Ziceți-le asta timișorenilor !
Timișoara, orașul care e în Europa cu sute de ani înaintea altora…”

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dan Negru : „Ziceți-le asta timișorenilor ! Timișoara, orașul care e în Europa cu sute de ani înaintea altora…”

  1. Dane super articol.sint de acord cu tine,sint nascut si crescut in Timisoara.Stiu cum a fost acest oras inainte de a fi invadat de conationalii fara educatie.

  2. Sii ce VA asteptati sa faca PRIMARUL? Era Decizia Comitetului Pestelui..lui nici nu ma intereseaza, dar TREBUIE sa il ascult..ca asa este in COMUNISM..
    Ascultare..Ascultare..

  3. Timisoara,un oras epava, care fara mediu privat ar fi dezolant, nici mijloace de trasport in comun nu au, drumuri sparte si locuit de banateti (niste FUDULI fara scoala fara temelie…nu-mi plac,nu ma reprezinta ca roman),un oras penibil in raport cu Clujul sau chiar ultima comuna din Ardeal.

Lasă un răspuns