Avertismentul medicului Emilian Imbri: „După 15 martie vom atinge acel vârf de care ne este teamă”

emilian imbri

Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București, estimează că după data de 15 martie, România va atinge un nou vârf al pandemiei de coronavirus, informează B1 TV.

Declarația medicului vine după ce numărul de infectări a înregistrat o creștere în ultimele zile, ajungând sâmbătă, 6 martie, la 4.064. Ca urmare a creșterii ratei de infectare, Bucureștiul a reintrat în scenariul roșu, iar în Timișoara a fost dispusă carantina – cu efect de luni, 8 martie.

CITEȘTE ȘI: Modelul de adeverință eliberat de angajator pe perioada carantinării Timișoarei și a zonei periurbane

Potrivit medicului, cel de-al treilea val al epidemiei nu ne-a lovit încă, dar este extrem de aproape. „Noi suntem pregătiți pentru un val trei. Din fericire, valul doi s-a retras ca la un tsunami, mult în ultimele 3-4 săptămâni, și spitalele au respirat puțin. (…). Acum se întoarce valul”, a mai declarat medicul.

Continuarea pe libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Avertismentul medicului Emilian Imbri: „După 15 martie vom atinge acel vârf de care ne este teamă”

  1. Vai de capul vostru de securisti si corupti vinduti! Cititi , informati-va , din alte surse! Cercetatori, doctori , virusologi in domeniu din alte tari,  Wodarg, Bhagdi, Yeudon(fost vice la Pfizer), etc., sint foarte multi! Vedeti ce a declarat coruptul de la OMS despre teste ! Blestemati sa fiti toti cei care mintiti poporul roman doar pentru a va umple buzunarele si a va scapa pielea! Aveti toti scheleti in dulap! Sinteti lacomi, nu aveti constiinta, sinteti lasi, vinduti diavolului! Sinteti atit de murdari in suflet incit nici macar nu puteti concepe in mintea voastra ingusta de tradatori , ca mai exista si vor exista romani adevarati care trec peste frica si nu se lasa manipulati si mintiti de o adunatura de impostori, lingai fara caracter!

Lasă un răspuns