Dacă puteţi, ajutaţi! O asistentă medicală, infectată cu Covid-19, are nevoie de plasmă de la cei vindecaţi

florina titis

Cei care s-au vindecat de infecţia cu Sars-Cov-2 pot salva vieţile semenilor, iar soţul unei asistente medicale din Aleşd îi roagă cu ardoare să nu rămână impasibili la acest apel.

Florina Titiş, în vârstă de 45 de ani, este internată la Terapie Intensivă în spitalul Covid-19 din Oradea şi are nevoie de plasmă de la pacienţi vindecaţi, pentru a se trata la rândul ei.

“De 25 de ani, de când suntem căsătoriţi, n-a fost bolnavă niciodată. Acum probabil că sistemul ei imunitar era slăbit, pe fond moral. Băiatul nostru a avut recent un accident rutier şi s-a supărat tare”, a declarat Gabriel Titiş pentru BIHOREANUL, cu vocea gâtuită de plâns.

Nu ştie unde s-a infectat consoarta sa. Femeia lucrează ca asistentă la secţia Pediatrie a Spitalului Orăşenesc Aleşd, dar în ultima lună nu a fost la muncă, tocmai pentru că a stat acasă, să-şi îngrijească fiul. “Habar nu avem de unde a luat. Probabil însă pentru că a ajuns la spital cu moralul la pământ are forma asta serioasă. Nu e intubată, dar m-au sunat medicii să-mi spună că are nevoie de plasmă de la pacienţi vindecaţi”, a mai spus soţul femeii.

Continuarea pe ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *