„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți!”, avertizează un medic din Timișoara

Medic din Timișoara: "Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră... Mai pe românește, li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente...!"

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a transmis un mesaj în care vorbeşte despre dimensiunea valului patru:

„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri, am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând… Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțeau aceeași mască de oxigen.

Totul este blocat, tot ce poți să vezi sunt măști și butelii de oxigen! Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!!

Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!!
Dacă ții la sănătatea ta și vreți să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toții, uite ce trebuie să faci:

1. Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ.
2. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după!
România, trezește-te!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “„Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți!”, avertizează un medic din Timișoara

  1. Da chiar nu cred ce se spune la televizorii oamenii aia batrani ajung acolo in primul rand nu s-au vaccinat nici ei nici copii lor deci sa isi asume moartea lor si terminati cu dictatura asta medicala.

  2. Acest Zahra e cumva rezerva lui Arafat? De unde tot apar acești apocaliptici? Până și la reșou se zice de covidanie. Pe când primele condamnări pentru inventatorii acestui virus? 

  3. Si atunci ce efect are vaccinul/ serul pe care voi il recomandati cu atata ardoare?! Anul trecut au fost mult mai putini oameni vaccinati decat in acest an si sectiile ATI au fost pline. Ati spus ca trebuie sa ne vaccinam ca sa scada numarul de infectati. Anul acesta sunt mii de oameni vaccinati si din nou, dezastru!! Nu sunteti voi niste mincinosi??? Pentru ce se mai poarta masca, daca nu are niciun efect?? Nu va mai crede nimeni!!!

    1. Anul trecut masurile restrictive erau mult mai aspre,  nu era Untold și altele.  Nu sunt mincinoși,  sunt cei cărora le cerem ajutorul cu lacrimi pentru noi,  pentru cei dragi de lângă noi.  
      Mii de vaccinați dar enorm de puțin pentru a stopa înmulțirea infectatilor.  Când vor fi 95% vaccinați ca în Spania,  Portugalia,  Irlanda,  revenim la normalitate.  Ca și ei. 

  4. Vad aici postate 3 opinii apartinand unor 3 foarte inteligenti cetateni(Gabi, Intrebare si ID). Din tot sufletul va doresc sa nu fiti vaccinati si sa ajungeti neaparat intr-un salon ATI. Pt a vedea despre ce dictatura este vorba. 

Lasă un răspuns