„Dacă aş fi conducător, aş da federaţia în judecată”

Ionut Popa 4

Ionuţ Popa nu a uitat de decizia luată de Federaţia Română de Fotbal, care a penalizat-o pe Poli Timişoara cu 14 puncte înainte de începerea sezonului, şi consideră că oficialii cluburilor aflate în aceeaşi situaţie ar trebui să dea în judecată forul condus de Răzvan Burleanu.

„Victoria (n.r. – din meciul cu Viitorul Constanţa) este a jucătorilor, care au respectat cel puţin 70-80 la sută din ce le-am cerut. În condiţiile în care cel puţin şapte-opt jucători evoluează bine, poţi să obţii un rezultat cu orice echipă. Aşteptăm şi noi cu nerăbdare la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor să ni se dea cele opt puncte. Dacă aş fi conducător la club, aş da federaţia în judecată! Federaţia nu trebuie să facă altceva în afara normelor UEFA. Aţi mai văzut vreun campionat în Europa în care o echipă să fie penalizată de două ori? O dată sportiv, şi o dată şi mai sportiv… În fotbalul nostru se întâmplă, dar nu este normal”, a declarat Ionuţ Popa la DolceSport.

Marcatorul unicului gol al întâlnirii cu Viitorul Constanţa, Alin Cârstocea, a declarat că nu a avut emoţii la penalty-ul executat în minutul 82. Această partidă a fost una specială pentru mijlocaşul polist, care a fost crescut la gruparea de la malul mării.

„Am fost decisiv la penalty, sunt fericit că am marcat şi că am adus victoria. Era foarte important pentru noi să câştigăm, mai ales că am întâlnit o echipa foarte bună, una dintre cele mai bune din campionat. A fost un meci special pentru mine, un gol special. Viitorul este echipa unde am crescut, unde am debutat în fotbal, dar sunt fericit că am reuşit să înscriu pentru echipa mea actuală”, a afirmat Alin Cârstocea.

Tot la DolceSport, căpitanul polist Marius Croitoru şi-a lăudat un adversar, pe Răzvan Marin, care a debutat cu gol la echipa naţională a României în meciul câştigat cu scorul de 5-0 în Armenia:

„Am jucat la Steaua cu tatăl lui Răzvan Marin. Răzvan are toate calităţile să devină un fotbalist cu care România să se mândrească. Poate ajunge în campionatele puternice de afară… Viitorul este o echipă care îmi poartă noroc, în meciurile directe am înscris cinci goluri, am avut victorii contra lor, s-a întâmplat şi acum. Este victoria întregii echipe şi a tuturor celor care se ocupă de echipă. Eu consider că suntem la plus, rămâne să vedem dacă vom câştigă cele opt puncte la TAS”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns