Dacă aveați dubii cum se depozitează apa îmbuteliată în unele magazine din Timișoara… vă lămurește Protecția Consumatorilor

Dacă aveați dubii cum se depozitează apa îmbuteliată în unele magazine din Timișoara... vă lămurește Protecția Consumatorilor

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș a desfășurat controale privind respectarea prevederilor legate de comercializare şi etichetare, prezentare şi publicitate a apelor minerale naturale (ape minerale naturale, ape de izvor).

Astfel, la un centru comercial din Timișoara (EURO), comisarii CJPC Timiș au aplicat un avertisment și 3 sancțiuni în valoare totală de 21.000 lei și au fost oprite definitiv de la comercializare peste 2.300 litri de apă minerală plată și carbogazoasă.

CITEȘTE ȘI: Centru social pentru locuitorii zonei Fabric, din Timișoara, realizat prin Regio-POR

„Principala abatere a fost depozitarea apei la temperatura ambientală de peste 36 grade Celsius, deși recomandarea producătorului era de a se păstra la loc uscat si răcoros. Controalele pe această tematică vor continua și în perioada următoare”, a transmis CJPC Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns