Dacă ai mașină de teren nu înseamnă că poți conduce oricum. Ce au pățit doi oameni care au vrut s-o ia pe „scurtătură”, printr-un râu nu foarte adânc

masina in apa 1

Două persoane, soţ şi soţie, au rămas cu maşina în mijlocul râului Târgului, în Câmpulung. Şoferul încerca să scurteze drumul, mergând cu autovehiculul de teren direct prin apă.

CITEȘTE ȘI: O capitala europeană rămâne fără oameni din cauza turiștilor. De ce se mută localnicii

Bărbatul şi femeia se aflau în maşina de teren şi doreau să ajungă de pe şoseaua de centură, pe şoseaua principală DN 73, în zona Matriţe.

Ca să scurteze drumul, au traversat direct prin apă. Au rămas cu maşina în mijlocul râului Târgului, după ce angajaţii de la SC Hidroelectrica au început să uzineze. Debitul mare a venit dintr-o dată, a oprit motorul autovehicului şi şoferul nu a mai putut să îl repornească. Cei aflaţi în maşină au sunat la 112.

Două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Câmpulung au mers în zonă. Militarii au vorbit cu angajaţii de la Hidroelectrica să oprească uzinarea apei. Maşina a fost trasă până la mal, de acolo fiind luată pe platformă. Cei doi soţi au scăpat nevătămaţi. Femeia a suferit un atac de panică. Nu este prima intervenţie de acest gen pentru pompierii câmpulungeni. Au mai fost situaţii când şoferii au riscat în acest fel.

sursa: realitateadearges.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dacă ai mașină de teren nu înseamnă că poți conduce oricum. Ce au pățit doi oameni care au vrut s-o ia pe „scurtătură”, printr-un râu nu foarte adânc

  1. Important e ca sunt sanatosi, in rest, ce sa-i faci, aventurile au si ele pretul lor!
    In vremurile comuniste era „sindromul cetateanului din Vest”, credeau ca Mercedesul lor are tabla mai tare decat trenurile si camioanele noastre lente si ruginite.

Lasă un răspuns