Cutu rupe… căputu’! Dublă prăbușire la ședința Consiliului Județean Timiș

plen cjt 4

Unele dintre cele mai amuzante momente ale ședinței de miercuri a plenului Consiliului Județean Timiș au fost oferite, în mod involuntar, de Dorin Cutu.

Alesul, al cărui loc la masa rotundă de consiliu se afla într-unul dintre unghiuri, s-a sprijinit puțin mai tare de tăblie, iar aceasta a cedat, nu o dată, ci de două ori. În primul caz, a fost necesară o pauză de câteva minute, întrucât a fost afectată și instalația de vot electronic, dar a doua oară președintele CJT Călin Dobra a decis că, dacă Dorin Cutu poate vota, nu mai este nevoie de întreruperea ședinței. Din fericire, consilierul județean nu a avut de suferit în timpul celor două incidente.

În rest, ședința a decurs destul de pașnic, fără prea multe contradicții. Creșterea cotizației la Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Timiș (APDT) i-a pus pe gânduri pe unii consilieri, iar Marian Vasile nu a ezitat să spună că o evoluție a acesteia de la 10.000 de lei, în decembrie 2013, la 350.000 de lei, în 2017, este de… remarcat. Anul trecut, CJT a cotizat la APDT cu 200.000 de lei.

Unul dintre aleșii județeni cu multă experiență – Adrian Negoiță – va renunța la această funcție, acesta declarând miercuri că a participat la ultimul plen. Negoiță se va muta mai aproape de președintele Călin Dobra, la al cărui cabinet va lucra de acum înainte, în calitate de consilier. În locul lui Adrian Negoiță, PSD o va numi, probabil, pe Florica Lupuț, următoarea pe lista de candidați a acestui partid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cutu rupe… căputu’! Dublă prăbușire la ședința Consiliului Județean Timiș

  1. Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Timiș (APDT) i-a pus pe gânduri pe unii consilieri, iar Marian Vasile nu a ezitat să spună că o evoluție a acesteia de la 10.000 de lei, în decembrie 2013, la 350.000 de lei, în 2017, este de… remarcat. Anul trecut, CJT a cotizat la APDT cu 200.000 de lei.

    SUPER TARE! E prima data cand aud de asociatia asta … o fi pesedista … ca totusi sa dai 77.777 euro pe cotor mi se pare NESIMTIRE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *