Curse anulate pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, din cauza ceţii

ceata aeroport

O cursă aeriană a fost redirecţionată, o alta a fost anulată, iar încă două sunt amânate, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, din cauza ceţii, judeţul aflându-se sub avertizare de cod galben de ceaţă.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, o cursă aeriană a companiei Wizz Air care venea de la Valencia (Spania) şi care urma să aterizeze, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Timişoara, a fost redirecţionată pe Aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza ceţii.

Tot din cauza ceţii, cursa Tarom care ar fi trebuit să plece la ora 6.00 de la Timişoara spre Bucureşti a fost anulată.

De asemenea, alte două curse ale companiei Wizz Air care au fost programate să plece de la Timişoara spre Treviso (Italia), la ora 6.40, respectiv spre Bergamo (Italia), la ora 6.50, au fost amânate până la ridicarea ceţii.

Următoarele curse aeriene sunt programate după ora 14.00, când se aşteaptă să se ridice ceaţa, iar vizibilitatea să fie până la 400 de metri, pentru decolarea în siguranţă a avioanelor. În prezent, vizibilitatea pe Aeroportul din Timişoara este sub 50 de metri.

Judeţul Timiş se află sub avertizare cod galben de ceaţă încă de vineri seară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *