Cursa rățuștelor de plastic, parada ambarcațiunilor și concerte, atracțiile festivalului Bega Bulevard de la Timișoara. FOTO!

ratuste 2

Festivalul Bega Bulevard, ajuns la a XII-a ediție, a început vineri, locul de desfășurare fiind cel cu care timișorenii s-au obișnuit, și anume între podurile Mihai Viteazu și Maria.

bega bulevard 2

În program au fost cuprinse muzică interpretată de Cromatik Voice și fanfara Timișoara Big Band, după care a urmat deschiderea oficială. Parada ambarcațiunilor a atras numeroși spectatori, la eveniment participând Poliţia Locală Timişoara, CS Municipal, Clubul Nautic Banat, Clubul Sportiv Şcolar nr. 1, Formaţiunea SALVO, ISU Banat și Societatea de Transport Public Timişoara. Seara s-a încheiat tot cu muzică, pe scenă urcând DJ Mr. Pit, Pepe, Amaris Agni și Sore.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo revizuită! Cum va fi vremea până în 7 octombire și ce fenomene pot să apară

Sâmbătă, cei prezenți la festival au avut posibilitatea unor plimbări pe Bega cu formațiunea SALVO, iar de la ora 18 au asculta muzică interpretată de Jinx, Jazz a la Jais, Minelli, Peregrinii &Deep6Project și What’s Up.

bega bulevard 2 1

Duminică, între orele 15 și 16, fondul muzical a fost asigurat de DJ Axl, iar de la ora 16, formațiunea SALVO a simulat acțiuni de salvare în caz de urgență. Cel mai așteptat moment al festivalului – Cursa Rățuștelor și decernarea premiilor – a avut loc între orele 17 și 18, după care în program sunt BegArt și JazzyBit. De asemenea, în Parcul Alpinet, au fost deschise diverse ateliere.

bega bulevard 3

Sursa foro: Facebook, Bega Bulevard


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns