Cursă nebună între două TIR-uri pe autostradă, spre Timişoara. Video!

cursa tir autostrada

Un conducător auto  a filmat cum doi şoferi de TIR s-au şicanat reciproc, încercând să se depăşească unul pe celălalt. S-a întâmplat marţi dimineaţă, în jurul orei 3.00, pe autostrada A1 spre spre Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Razie de proporţii a poliţiştilor, la Timişoara. Video

În imagini se vede cum şoferii celor două TIR-uri, având o viteză considerabilă fac tot felul de manevre periculoase, circulă în paralel şi încearcă să se depăşească unul pe celălalt, conform observator.tv

Publicată de Padurean Calin pe Marţi, 23 iulie 2019

„Ia uitaţi cum merg TIR-urile pe autostradă. Ia uite, se joacă şi nici nu ne lasă să-i depăşim. Mergem spre Timişoara…ia uite la ei. Ia uitaţi, hai să-i facem vedetă. Avem unul de Cluj şi unul de Bihor…Ia uite…Stăm de cel puţin 5 minute în spatele lor şi nici măcar nu se sinchisesc să se lase unul pe celălalt”, se aude şoferul albaiulian în timp ce camera de bord filmează întrecerea celor doi mastodonţi.

La un moment dat autotrenul aflat pe banda a doua îl şicanează pe celălalt, tăindu-i calea şi forţându-l să intre pe banda de urgenţă.

„Ia uite la ei, ia uite cum se bagă! Ia uite unde l-a scos, l-a scos pe banda de urgenţă. Ia uite ce face acest tip din Bihor!”, mai spune autorul filmării.

În tot acest timp, ceilalţi şoferi care circulau în spatele lor au trebuit să aștepte minute în şir pentru şicanele celor două TIR-uri să înceteze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cursă nebună între două TIR-uri pe autostradă, spre Timişoara. Video!

  1. Văd un tir care încearcă să îl depășească pe altul și nu se încadrează bine la revenirea pe bandă. Cel care a postat filmul, în căutare de senzațional, pare să ignore faptul că tirurile au limitare de viteză și de aceea durează atât o depășire, dată fiind diferența foarte mică dintre vitezele de deplasare ale celor două camioane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *