„Cupa Timişoara” revine în actualitate

baschet BC Timisoara SCMU Pitesti

În anii trecuţi, „leii” din Banat îşi definitivau pregătirea de vară la „Cupa Timişoara”, întrecere amicală organizată la sala „Constantin Jude” înaintea startului unei noi stagiuni.

Tradiţia a fost întreruptă, însă noul manager general al grupării de pe Bega, Ilie Triţoiu, vrea să readucă în actulitate competiţia care de cele mai multe ori s-a desfăşurat ca un patrulater.

„Vă spun încă de acum că vom relua tradiţia turneului amical <<Cupa Timişoara>>”, îi asigură Triţoiu pe iubitorii baschetului timişorean.

Cele două zile anunţate pentru evenimentul menţionat sunt 9 şi 10 septembrie.

Managerul general le propune fanilor alte câteva surprize. Posesorii abonamentelor pentru sezonul 2015-2016 le vor putea schimba cu permise de intrare pentru campionatul următor, având prioritate la locurile din tribună pe care şi le-au ales.

De asemenea, vechile abonamente, care au putut fi folosite doar la câteva meciuri din startul sezonului, vor fi reportate gratuit pentru ediţia 2016-2017.

Procedura va fi anunţată în curând.

Ilie Tritoiu baschet„Sezonul trecut a fost foarte dificil, iar modificările produse de-a lungul său ne-au împiedicat să ne ţinem promisiunile faţă de cei care şi-au făcut abonament la meciurile echipei noastre. Le mulţumim pentru înţelegere şi le oferim gratuit abonamentul pentru sezonul 2016-2017. Vrem să atragem cât mai mulţi pasionaţi de baschet alături de BC SCM Timişoara şi vom veni cu oferte tentante”, a mai spus Ilie Triţoiu.

„Leii” vor strânge rândurile în data de 3 august, în primele două zile având programată vizita medicală. Programul complet de pregătire va fi anunţat ulterior.

Foto ADRIAN PÎCLIŞAN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns