Cupa României, tot la Nădrag

Marius Giurisici automobilism

Sâmbătă, la Nădrag, va avea loc, pentru a şasea oară consecutiv în judeţul Timiş, Cupa României la automobilism ACR-Timiş-CNAK, în organizarea Asociaţiei Auto Club Rally Timiş şi a Comisiei de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş.

Competiţia va fi una de viteză pe traseu montan, un format extrem de agreat de piloţi şi spectatori. „VTM Timiş-Nădrag 2019” va avea şi o premieră de nivel european, pe traseu urmând să ruleze un cap tractor Scania special preparat pentru concursuri, la volanul căruia se va afla italianul Claudio Cuttaia.

Cu aprobarea specială a directorului de concurs, în manşele de recunoaştere va putea sta o persoană în dreapta, însă obligatoriu cu cască şi prinsă în centuri, au transmis organizatorii.

Concursul va începe la ora 10 şi va consta din şase manşe, două de recunoaştere, două de antrenamente cronometrate şi două de concurs.

Festivitatea de premiere va fi oficiată în centrul comunei Nădrag.

Evenimentul sportiv va conţine şi un show de drift.

Circulaţia va fi închisă sâmbătă, între între orele 8 şi 17, pe DJ 681 de la intersecţia cu DJ 681B pe o distanţă de 3,5 kilometri spre satul Hăuzeşti.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns