„Cupa de vară Ghiroda”, la o nouă ediţie

"Cupa de vară Ghiroda", la o nouă ediţie

Una dintre cele mai reușite competiții organizate sub egida Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii este ”Cupa de vară”. Încă de la prima ediție organizată în 2018, organizată la un an distanță de la inaugurarea stadionului ”Emilian Pavel” din Ghiroda, această competiție a adunat peste 100 de echipe de fotbal juvenil, împărțite pe 6 categorii de vârstă, atât din țară, cât și din străinătate.

„Iată-ne la cea de-a treia ediție, ar fi trebuit la cea de-a patra, însă contextul pandemic nu ne-a permis organizarea în 2020, și constatăm cu mare bucurie că interesul arătat de cluburile sportive din țară a devenit tot mai mare. Astfel, Cupa de Vară Ghiroda 2021, ediția a III-a, reunește anul acesta peste 100 de echipe, unele echipe venind în premieră la competiția organizată de CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Date fiind condițiile speciale în care se desfășoară aceste evenimente, am dedicat 2 week-end-uri acestui eveniment sportiv, astfel că în data de 28 mai am dat start-ul primelor serii de meciuri, care au fost disputate de categoriile de vârstă 2008, 2010, 2012 și 2014. Au fost trei zile pline de emoție, fair play, victorii și totodată înfrângeri, însă ca întotdeauna, cei mici ne-au demonstrat că în fotbal putem fi inamici pe teren, dar prieteni în afara lui!

Nivelul competițional a fost unul foarte ridicat, acest lucru făcându-ne să privim cu mândrie și entuziasm spre viitor. Fericirea pe care o aduce participarea copiilor la Cupa de Vară Ghiroda este
nemăsurată și faptul că avem parte de o participare în număr atât de mare, a unor echipe consacrate din toată țara, ne convinge că această competiție este poate cea mai reușită competiție de fotbal juvenil din vestul țării.

Am avut în teren echipe bine construite, cu posibilități de progres, tineri cu calități, disponibili la efort fizic și psihic. Părinții sunt deosebiți, sufletiști și susținători atât la bine, cât și la mai puțin bine!

CITEŞTE ŞI: Zece sportivi reprezentând cluburile CSC Moşniţa şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii au urcat în ring la malul mării

Organizarea Cupei de Vară Ghiroda nu ar fi fost posibilă fără susținerea și sprijinul Primăriei Comunei Ghiroda și Consiliului Local, Poliției Locale Ghiroda, ADP Ghiroda și Școlii Gimnaziale Ghiroda. De asemenea, partenerii acestei competiții sunt: Federația Română de Fotbal, AJF Timiș, CJA Timiș, Joma Mingi Select (minifotbal.ro), SenseBal România. De asemenea, le mulțumim celor de la: Vest Training Sport Camp Covaci, Anette Resort, La Fântâna, Vivral Trans, Lockout Systems, Hotel Arta, Complex Senator, Ice Dyp Resort&Spa.

De azi, pregătim următorul sfârșit de săptămână, în care pe teren vor evolua echipe din categoriile de vârstă 2006, 2009, 2011 și 2013, așadar vă așteptăm să le fim alături!”, au transmis organizatorii


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Cupa de vară Ghiroda”, la o nouă ediţie

  1. Nimic nu ar trebui sa impiedice activitatile sportive. Inca de la cele mai fragede varste copiii trebuie indemnati sa faca sport. Toate tarile din vest sunt pline de academii care sustin dezvoltarea propice a sportivilor de performanta. Ne mai miram de ce ei fac performante si noi nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *