Cumpăraţi „Renaşterea bănăţeană” de joi şi publicaţi un anunţ gratuit în ziarul tipărit!

Cumpăraţi "Renaşterea bănăţeană" de joi şi publicaţi un anunţ gratuit în ziarul tipărit!

Cotidianul regional „Renaterea bănăţeană” continuă să ofere cititorilor ediţiei tipărite posibilitatea publicării de anunţuri gratuite în Suplimentul dedicat, care apare în FIECARE ZI DE JOI (în loc de vineri, cum era până în prezent).

Pentru a beneficia de această oportunitate, trebuie doar să cumpăraţi ziarul de joi (de la chioşcuri sau din magazinele Inmedio), să completaţi talonul şi să-l trimiteţi pe adresa redacţiei: Cotidianul „Renaşterea bănăţeană”, Centrul Comercial Bega, strada Carol Telbisz, nr. 3, Timişoara.

Talonul poate fi adus şi personal, la Agenţia de publicitate (aceeaşi adresă, în interiorul magazinului „Bega”, la parter), unde îl veţi preda oficiantei sau îl veţi introduce în cutia de corespondenţă.

Puteţi avea un număr nelimitat de taloane!

Anunţuri gratuite în ediţia tipărită a ziarului "Renaşterea bănăţeană"

Anunţurile primite la redacţie până în ziua de marţi, ora 20, vor fi publicate în Suplimentul din săptămâna respectivă, iar cele ajunse mai târziu vor apărea în săptămâna următoare.

Această oportunitate este valabilă doar pentru anunţurile de mică publicitate (vânzări, cumpărări, închirieri, servicii etc.), excepţie făcând anunţurile de matrimoniale, care se achită la sediul Agenţiei de publicitate.

Anunţurile de decese şi comemorări, precum şi alte tipuri de anunţuri, ale persoanelor juridice, care vor fi publicate în data precizată de către dumneavoastră şi care nu fac parte din Supliment, se pot preda atât la Agenţia de publicitate, cât şi online (transmitere şi plată), prin accesarea umătorului link: https://content.paydemic.com/printed/D32BDWTTBJEVDBU55NTHASDZQQ.

De asemenea, puteţi intra pe www.renasterea.ro şi accesa secţiunea PUBLICĂ ANUNŢ !, pe care o regăsiţi în partea de sus a site-ului (mobil sau desktop).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *