Cum vor arăta terasele la vară: baloane de plastic și tuneluri dezinfectante

terase

Președintele Klaus Iohannis ne-a anunțat că din 15 mai, putem vizita din nou muzeele. Ministrul Culturii ar vrea să treacă pe listă și librăriile sau bibliotecile, apoi, dacă totul merge bine, teatrele și cinematografele.

CITEȘTE ȘI: Deplasarea în afara localităţii dupa 15 mai 2020. Ce reguli impun autorităţile

Încă nu avem un anunț oficial în privința restaurantelor. Unii patroni speră că vor fi lăsați să-i primească pe clienți măcar la terase, în aer liber, unde riscul de răspândire a bolii este mai scăzut, conform stirileprotv.ro

Reprezentanţii unei terase din centrul vechi al Constanței iau în calcul inclusiv protejarea fiecărei mese cu baloane din plastic. Le foloseau foloseau iarna, dar se iau în calcul dacă reuşesc să menţină o temperatură plăcută înăuntru.

În lipsa unor recomandări oficiale, fiecare patron analizează toate variantele ca să-şi salveze afacerea. În cazul teraselor cea mai la îndemână soluţie, dacă va fi acceptată de guvern, ar fi păstrarea unei distanţe corespunzătoare între mese – trei metri între mese și cel mult șase persoane la masă.

George Ticu, administrator: “Luăm în calcul şi un tunel dezinfectant. După ce vedem planul concret emis de către cei din guvern, vedem ce măsuri vom adopta pe parcurs.”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns