Cum să-ți îmbunătățești jocul de poker

Cum să-ți îmbunătățești jocul de poker

Pokerul este unul dintre cele mai distractive jocuri de poker din lume, dar reușește să stârnească și spiritul competitiv din oameni. Iar dacă ești la început și îți dorești să îți îmbunătățești jocul de poker, iată câteva sfaturi care te pot ajuta.

Sfaturile sunt următoarele:

1. Evită să joci fiecare mână – Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face când ești la început este să joci fiecare mână. Totuși, e recomandat să încerci să joci doar mâinile de care ești sigur că ai o șansă să câștigi. Statistic vorbind, cu cât joci mai multe mâini, cu atât șansele să câștigi scad. Asta deoarece este imposibil să îți vină mereu mâini bune. Așa că fii selectiv și alege să joci doar mâinile în care chiar ai încredere.

2. Adoptă o strategie – Pokerul este jocul în care norocul contează din ce în ce mai puțin. A devenit un joc al abilităților, drept dovadă că, dacă te uiți la marile turnee, vei observa că la mesele finale ajung în mare măsură cam aceeași jucători. Așadar, pentru a fi un jucător mai bun ai nevoie de strategii poker. Din fericire, găsești resurse suficiente pe Internet. Și e important să variezi atât strategiile cât și versiunile de poker. Partea bună e că la operatorii online găsești numeroase versiuni, în așa fel încât poți experimenta.

Spre exemplu, la 888poker vei găsi atât Texas Hold’em, dar și versiuni precum Omaha Hi, Omaha Hi Lo, dar și inovații precum SNAP și BLAST. Acest operator este recunoscut pentru inovațiile pe care le oferă în așa fel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență cât mai bună, motiv pentru care recent a fost a fost și premiat la gala EGR pentru cea mai bună campanie de marketing în domeniului pokerului. Iar utilizatorii sunt foarte mulțumiți de 888, astfel că rezultatele financiare ale operatorului sunt tot mai bune.

3. Nu juca sume mari la început – Când ești la început este recomandat să joci online, deoarece aici vei găsi turnee și partide de poker la sume accesibile. Evită să joci pe sume mari la început. Cu cât sumele puse în joc sunt mai mari, cu atât vei da de jucători mai buni. Așadar, nu-ți dorești să fii tu „fish-ul” de la masă, așa cum este denumit jucătorul slab căruia toată lumea îi ia jetoanele. Iar în momentele în care intri în turnee cu mize mai mici ai șansa să întâlnești jucători care sunt la nivelul tău.

4. Fii atent la tot ce se întâmplă în timpul jocului – Nu trebuie să fii atent doar la cărțile pe care le ai în mână și să te gândești cum poți forma cea mai bună combinație. Este important să încerci să anticipezi și ce cărți ar putea fi trase pe masă și la ce combinații pot avea cei din jurul tău. Cu cât vei reuși mai mult acest lucru, cu atât și șansele tale de a câștiga pot-ul vor crește.

5. Nu blufa – În multe filme despre poker sunt scene celebre cu blufuri, în care cu o mână slabă se câștigă un pot mare. Totuși, în realitate blufurile au șanse mici de reușită. Mai ales când întâlnești adversari mai buni, șansele să reușești un bluf în fața lor sunt foarte mici. Așa că joacă serios dacă îți dorești să ai șanse de reușită. Iar dacă simți că un adversar încearcă să blufeze, e recomandat să nu dai call doar pentru a-l împiedica. Dacă nu ai o mână în care ai încredere mare că te poate duce spre câștig, e mai bine să renunți și să te concentrezi pe următoarea mână.

6. Nu continua o mână în cazul în care nu ești sigur că poți câștiga – Dacă simți că mâna respectivă nu este câștigătoare, e mai bine să renunți chiar și după ce ai dat câteva call-uri. Chiar dacă vei pierde o sumă bună, e recomandat să dai fold. Dacă un adversar are o mână mai bună și va da raise, e posibil să pierzi și mai multe jetoane. O pierdere mică poate fi recuperată, dar dacă vei ajunge în situația de a da all-in s-ar putea să ieși de tot de la masă și porția ta de distracție se va încheia.

7. Fă pauze – Atunci când joci poker este recomandat să ai mintea cât mai limpede. Tocmai din acest motiv, trebuie să joci tot timpul când ești odihnit și să faci pauze dese. Poți citi cele mai noi știri, să asculți melodiile preferate ori să ieși la o plimbare, dar important este să fii odihnit atunci când joci poker.

8. Nu juca dacă nu te simți bine – În cazul în care nu ai o stare prea bună în ziua respectivă, evita să joci poker, mai ales dacă o faci pe bani reali. Scopul trebuie să fie distracția și evită un joc compulsiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns