Culmea delațiunii: Un bărbat a mâncat la un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că este deschis. Polițiștii i-au amendat și pe patron, și pe client

Un bărbat de 43 de ani s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc

Un bărbat din Suceava a fost amendat de poliție după ce a sunat să reclame că restaurantul în care abia mâncase este deschis.

Suceveanul, care tocmai mâncase în restaurant, a susținut că nu sunt respectate măsurile de prevenire a Covid-19, potrivit publicației Obiectiv de Suceava. Polițiștii ajunși la fața locului au amendat administratorul localului cu 1000 de lei.

Polițiștii l-au găsit apoi și pe bărbatul care a sunat la 112, iar acesta a recunoscut că a mâncat și el în interiorul restaurantului înainte de a ieși să reclame faptul că acesta e deschis. A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere și nu și-a putut motiva astfel prezența pe stradă după ora 23.00, potrivit Obiectiv de Suceava.

Sursa foto: facebook Poliția Română

 

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Culmea delațiunii: Un bărbat a mâncat la un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că este deschis. Polițiștii i-au amendat și pe patron, și pe client

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *