Cu peste 230 de km/h pe autostradă, între Timișoara și Arad. Isprava unui șofer vitezoman. Video

vitezoman

Un șofer vitezoman a postat pe rețelele de socializare imagini în care rulează pe autostrada A1, între Timișoara și Arad, cu peste 230 de kilometri pe ora, pe timp de noapte. Nu este prima isprava de acest gen a teribilistului.

La sfarșitul lunii ianuarie, acest șofer a postat un alt video în care se vede cum, după ce șicanează mai mulți participanți la trafic, prinde o porțiune liberă de autostradă și accelerează până aproape de 230 de km/h.

Nu doar autostrada pare a fi terenul de jocuri periculoase al soferului respectiv, pentru că, într-o altă postare de pe Facebook, conduce cu peste 100 de kilometri pe ora chiar în Timișoara. Deocamdată, el se alege doar cu exclamați admirative sau atenționări de la cei care îi urmăresc postările de pe rețelele de socializare.

Vezi VIDEO AICI

Pentru că telefonul mobil nu este un aparat radar omologat, polițiștii nu îl pot sancționa pe baza acestor filmări ci, cel mult, dacă îl identifică, să-i atragă atenția asupra pericolelor la care se se expune și primejdiei în care îi pune pe ceilalți participanți la trafic.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns